Ovako izgledaju najpoznatije zatvorske ptičice

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju najpoznatije zatvorske ptičice

Fotografisanje nakon hapšenja je u Americi uobičajena procedura, a budući da u nekim delovima ovog kontinenta živi veliki broj zvezda, slikanje poznatiih pri hapšenju je, takođe uobičajeno.

Sada ćemo vam obelodaniti grehove i prestupe nekih od najpoznatijih zvezda današnjice, a pritom vam i pokazati njihovu fotografiju iz pritvora. Verujte nam na reč, za neke od njih nećete ni verovato da su se našli iza rešetaka.

Za fotku Paris Hilton mnogi kažu da je najglamuroznija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zatvorska fotografija u istoriji. Nastala je u Las Vegasu, kada je Paris uhapšena zbog posedovanja kokaina.

Ako želite da vidite koje su još ptičice “propevale” iz zatvora, kliknite OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.