Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda MAJKA Andreane Čekić!

Kada je pevačica Andreana Čekić postavila na dr uštvenu mreži Instagram sliku sa majkom, svi su se pitali da li joj je to sestra. – Zaista ti je to majka?! Ja sam mislio da je u pitanju sestra – glasio je samo jedna od komentara ispod fotografrije.   View this post on Instagram   Mommy The post Ovako izgleda MAJKA Andreane Čekić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEDA UKRADEN IZGRMELA! KAKVO TELO NEDA IMA!Gori more, tope se planine!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019

Pop zvezda Neda Ukraden koja godinama važi za jednu od najnegovanijih dama na estradi svaki put kada objavi neku sliku poput ove na Instagramu, dobije salve komplimenata i odobravanja. A kada ovako izgleda, nije ni cudo! Mogu da joj pozavide mnogo mlađe koleginice ili bar da na Nedinom primeru vide...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.