JURILA ME NOŽEM! Ognjen Amidžić progovorio o rođenoj sestri i ZAŠTO se ne pojavljuje u javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JURILA ME NOŽEM!" Ognjen Amidžić progovorio o rođenoj sestri i ZAŠTO se ne pojavljuje u javnosti

Niste znali!

Mlađa sestra Ognjena Amidžića ne pojavljuje se u javnosti iz prostog razloga jer se ne bavi javnim poslom. Ipak, iz upravo tog razloga, malo onih koji znaju da voditelj uopšte i ima sestru! Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen - tečno priča britanski. Jednom prilikom, upravo zbog ovoga on se hvali o na društvenim mrežama.

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - objavio je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru, a sestra mu je uzvratila srcem.

Inace, moja sestra @MajaAmidzic je magistar engleskog i prica pure british english

— ognjen amidzic (@OAmidzic) October 5, 2012

Inače, Ognjen je priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

#onokad foru sa omiljene majice razumeju samo oni preko 30 😉 #hello #lionelrichie pic.twitter.com/fbz4mHcIGB

— Maki (@MajaAmidzic) August 22, 2015

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je on za "Glosi" jednom prilkom, pa nastavio - Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

Nadežda ogoljeno progovorila o posledicama BATINA: Posete psihijatru, košmari, podneta TUŽBA (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JURILA GA JE NOŽEM Ovo je sestra Ognjena Amidžića koja se NIKADA NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, a zanimanje nema veze sa televizijom

Izvor: Blic, 24.Jul.2019

Svi znaju gotovo sve o poslovnom, ali i privatnom životu voditelja Ognjena Amidžića, koji je javna ličnost godinama unazad. Ipak, malo ljudi zna da Ognjen u porodici ima i veoma talentovanu sestru, koja se ne bavi javnim poslom.

Nastavak na Blic...

Sestra Ognjena Amidžića MAGISTAR engleskog jezika i OVAKO izgleda!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 00:26

Retko ko zna da voditelj Ognjen Amidžić ima mlađu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. On se jednom prilikom pohvalio svojim pratiocima na Instagramu kakvu sestru ima: – Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski – napisao je voditelj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.