Ovakav ZAHTEV pred produkciju još nije stavljen: Ovog puta je ULTIMATUM dalo njih devetoro - Presedan

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 03:17

Ovakav ZAHTEV pred produkciju još nije stavljen: Ovog puta je ULTIMATUM dalo njih devetoro - Presedan

Takmičari često dolaze kod Drveta mudrosti sa raznim idejama, ali ova je bila prilično originalna, jer do sada je niko nije imao.

Jovana Tomić MatoraAneli Ahmić, Marko ĐedovićMiona Jovanović, Nenad Aleksić ŠaUroš StanićŽana Omnia Milena Kačavenda su se obratili Drvetu mudrosti.

Imali su pomalo čudan zahtev, koji do sada niko od odabranih od početka rijalitija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao. Evo o čemu je reč.

- Pravimo akciju i ima žurka da gori. Ovo je zadatak koji će trajati do kraja žurke jer želimo da se u Odabranima pridruže Žana i Milena. Bićemo najveseliji i želimo da nam se produži boravak i da nam se pridruže njih dve i Janjuš - rekla je Matora.

- Toliko ste mi simpatični ali polako, pažljivo ću gledati žurku i bilo bi lepo da dobijem jedan zagrljaj. Što više iznervirate one koje nisu Odabrani nagrada će biti bolja - reklo je drvo.

A da li će učesnici uspeti u svojoj nameri, ostaje nam da do jutra ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.