Ovaj par je osvojio 528,8 miliona dolara na lutriji u Americi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jan.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj par je osvojio 528,8 miliona dolara na lutriji u Americi! VIDEO

Džon i Lisa Robinson dobitnici su 528,8 miliona dolara na američkoj lutriji, a sinoć su pristali i javno da se pojave pred kamerama.

Bračni par iz Tenesije samo je jedan od tri dobitnika koji su osvojili ovaj neverovatan iznos. Džon i Lisa moći će da izaberu, da li odmah žele da im bude isplaćen iznos od 337 miliona dolara na račun ili da 500 miliona dobiju na 30 rata. Iako su osvojili ograman novac, ovaj bračni par, koji je pristao da se pojavi u emisiji i pokaže dobitni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << listić, nastaviće da rade svoje poslove. Džon radi u skladištu, dok je Lisa dermatolog. Druga dva dobitnika se još uvek nisu javila, ali se zna da su srećne kupljene na Floridi.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.