Ovaj čovek dobija zagrljaj od medveda svakog dana! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj čovek dobija zagrljaj od medveda svakog dana! VIDEO

Da li biste mogli da zamislite da svakog dana ustanete, izađete napolje i dobijete zagrljaj od medveda tri puta većeg od sebe?

Džim Kovalcik svaki svoj dan provodi u druženju sa medvedima, i to poslednjih 23 godina, jer je njegov najbolji drug zapravo medved po imenu Džimbo. Njegova supruga Suzan i Džim imaju centar za povređene ili neželjene životinje sa namerom da, kada je to moguće, vrate ih u njihovo prirodno stanište. Tokom godina, imali su nekoliko medveda u svom centru sa kojima su sklopili pravi prijateljski odnos, a Džim tvrdi da su životinje srećne i da zato može da se ponaša sa njima tako kako se ponaša, jer da je drugačije, to ne bi radio.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.