Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova devojka je za 7 nedelja promenila SVE boje kose. Koja se vama najviše sviđa?

A photo posted by André Viveiros (@andrevhaircolor) on Aug 10, 2016 at 12:25pm PDT

Možete li da zamislite sebe da za tako kratko vreme na glavi promenite pet boja. Prvo, bili biste sebi čudniji nego inače, drugo, ne biste mogli ni stigli da se navikenete na postojeći izgled, a treće, šta bi se dogodilo sa vašom kosom – izumrla bi?

Zato, ovoj devojci skidamo kapu!

Njena prirodna kosa bila je smeđa, sa blagim talasima, ali, kako je napisala, nije ni po čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << posebnom bila prepoznatljiva. Promena je bila prvi korak. Poželela je to i uradila.

Novinarka se prepustila rukama čuvenog njujorškog frizera André Viveirosa i dobila ono što je htela.

1. Platinasta plava – kao Kejt Apton

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on May 3, 2016 at 9:00am PDT

Novinarka je tačno opisivala korak po korak frizera koji je sve činio da dobije želejnu nijansu. Pre prvog preobražaja, rekao joj je da nedelju dana pre farbanja ne pere kosu i pre samog čina naneo joj je neko ulje na teme, kako bi zaštitio vlasi. Farbao ju je pomoću folije, kao kada nekog šatira, ali je, akže ona, njena glava ubrzo bila potpuno u aluminijumu. Strpljivo je farbao pramen po pramen.

Ona je očekivala da će joj glava “goreti”, ali za divno čudo to se nije desilo. Nakon 20 minuta ispoh haube, on je počeo da je “oslobađa”. Prvobitno, boja je bila žuta, ali se on nije mnogo uzrujavao. Naneo joj je određene preparate i ostavio da stoje 10-ak minuta. Proces je trajao 10 sati, a u 20 časova, kada je trebalo da zatvori salon, “rekao mi je da to možda nije platina koju je želeo da dobije, ali da mi kosa liči na plavu trogodišnjakinju kojoj je kosa dodatno posvetlela na plaži”.

Ok, dobrodošla sam u svet plavuša!

Idemo dalje!

2. Platinasta (drugi deo) – kao Amber Valeta

A photo posted by ambervalletta (@ambervalletta) on Jan 16, 2014 at 3:32pm PST

Ovog puta, proces je započeo direktno na temenu i novinarka priča da je osetila peckanje. Kako kaže, isparenja su bila toliko jaka da je jedva oči držala otvorene. Nakon 45 minuta kosu su isprali, a zatim naneli preparate za senčenje, a njena kosa postala je “providna”.

– Iako nisam mogla da prepoznam samu sebe, reakcije ljudi su bile fantastične. Moja najbolja prijateljica rekla je da definitivno prelazi u plavuša, konobar je pitao da li sam poznata, a preslatki momak iz moje zgrade, u kojoj živim dve godine, ovog puta me je pozvao na dejt – opisala je Koton.

Pročitajte i… Najbolji svetski frizeri izdvojili su TRI frizure koje su ključni trend nove sezone

Ostatak teksta pročitajte ovde: Ova devojka je za 7 nedelja promenila SVE boje kose. Koja se vama najviše sviđa?

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.