Otkriveni detalji zbog kojih se raspao prvi brak Megan Markl: On to nije podnosio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 14:37

Otkriveni detalji zbog kojih se raspao prvi brak Megan Markl: "On to nije podnosio"

Jaka žena.

Prvi brak Megan Markl propao je jer se njenom suprugu, producentu Trevoru Engelsonu, nisu svidele slava i pažnja koje je Megan dobila nakon serije "Suits", otkriva najnovija biografija o članovima kraljevskih porodica, "Finding Freedom".

Autori biografije, novinari Omid Skobi i Kerolin Durand, tvrde da je bivši Meganin suprug želeo da ona zavisi od njega.

Ova biografija pruža detaljnu verziju događaja koji su doveli do odstupanja princa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Harija i Megan Markl od kraljevskih dužnosti, a autori ističu kako su za svaki detalj imali najmanje dva proverena izvora.

Prema knjizi, Megan se posle sedam godina veze i gotovo dve godine braka razvela od supruga, jer on nije mogao da podnese da ona ima moć i slavu.

"Dok su još bili samo u vezi, Megan se požalila prijateljima da joj se čini kako Trevoru smeta njena glumačka karijera. Trevor je navikao da je on gazda i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kad se to promenilo, nastali su problemi", ispričao je izvor.

Njihov je brak zvanično okončan 2014. godine, zbog nepomirljivih razlika, što je navedeno kao razlog u zvaničnim papirima o razvodu.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jan 22, 2020 at 12:00am PST

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.