Otkrivamo! Ovo je novi dečko bogate naslednice Danijele Karić! (foto)

Izvor: Svet, 15.Jun.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo! Ovo je novi dečko bogate naslednice Danijele Karić! (foto)

Pevačica Danijela Karić više nije sama! Kako saznajemo od izvora bliskih jednoj od najbogatijih porodica na ovim prostorima, harizmatična plavuša ponovo je zaljubljena i to u svog nekadašnjeg instruktora plesa Ivana Mileusnića.

Po priči naših sagovornika upućenih u novu ljubavnu vezu, Danijela i Ivan zabavljaju se nekoliko meseci i cela njena porodica ga je prihvatila sa oduševljenjem.
Upoznali su se kad je Danijela upisala časove plesa u njegovoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i vrlo brzo posle toga rodile su se simpatije.
Mileusnić je nedavno organizovao državno prvenstvo u sportskom plesu i svojim prisustvom, a šuška se i finansijski, podržala ga je gotovo cela porodica, prvenstveno Danijelini otac Dragomir i majka Hafa, kao i brat Simon. Simonova supruga Tamara upravo je na ovoj manifestaciji održala modnu reviju i predstavila svoju prvu kolekciju.

Danijela i Ivan sinoć su se pojavili na promociji knjige Vesne Dedić i čini se da više ne žele da se kriju. Izveli su i plesni performans koji su prisutni pozdravili za oduševljenjem.
Danijela je bila udata za bivšeg fudbalera Nikolu Martaća. Iz tog braka ima dvoje dece.
Mileusnić je beogradski plesač, a u estradnim krugovima poznat je i kao bivši portparol folk pevačice Indire Radić.
svetinstagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.