Ostvario joj se strah mnogih majki - Aneli u suzama zbog svoje ćerke: Slomila se kad je shvatila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 02:43

Ostvario joj se strah mnogih majki - Aneli u suzama zbog svoje ćerke: Slomila se kad je shvatila

Ahmićeva je priznala da ne može da se seti kako njeno dete izgleda.

Aneli je uplakana razgovarala sa Lepim Mićom o njenim raspravama sa Janjušem, priznala da ima anksiozne napade zato što ne može da se seti svog deteta.

To što ne može da se seti svog deteta, kako sama priznaje, jeste strah koje mnoge majke imaju, stoga nije mogla da prestane da plače.

Umesto da imaš mir u kući ti si izabrala svađu, ne može sve da bude idealno. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam žensko ne bih bio sa njim ni sekund. Pokušaj da iskuliraš sve, nema veze što te provociraju. Pusti budaletinu sve će doći na svoje. Ti odma ulažiš u dramu da li me voli ili ne voli i onda samo praviš haos. Galamom prikriva ono što nije u redu, on stalno ulazi u frku. Nemoj da praviš probleme bez problema - rekao je Mića.

Teško nam je ovde shvataš. Ne mogu da trpim ovde svađe sa njim. Ništa ga ne smem pitati, već danima pokušavam da razgovaramo. Mrzim žurku, mrzim utorak. Ja sad moram ići tamo da se veselim, a ne mogu. Ne mogu se ni sa kim družiti, vezala sam se za njega jedino. Strah me je ući u kuću, znam šta pričaju o meni, da me blate na sva usta. Ja sam ušla ovde zbog deteta, ne treba mi da se ponižavam ovako i plačem. Imam anksiozne napade, mnogo mi fali dete, neće ni u san da mi dođe. Zaboravila sam kako izgleda, ne mogu da joj se setim lika -priznala je Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.