Ostavila Zolu, pa prešla na novu žrtvu! Evo u koga je zaljubljena Miljana

Izvor: Svet, 11.Jan.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavila Zolu, pa prešla na novu žrtvu! Evo u koga je zaljubljena Miljana

Miljana Kulić priznala je da je željna ljubavi, pa otkrila koji muškarci joj se dopadaju.
“Sa Borom i Mirkom Gavrićem isto volim da radim iste stvari. Orozović je mnogo zgodan i inteligentan, volim da ga bocnem, interesantno mi je jer mi je ljubav neuzvraćena. Mnogo mi se sviđa, ali on mene ne konstatuje. Nikola vrlo liči na mog bivšeg dečka, čak je i moja majka rekla da bi ga htela za zeta. Javno priznajem da sam zaljubljena u njega”, rekla je Miljana.
“Ja kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sprdam sa nekim, ne sklanjam bubicu, niti ga vodim u WC i pokušavam da ga na silu poljubim. Ne zameram ništa Orozoviću, mada mi nije bilo svejedno kada mi je rekao”, priznao je Zola.

Svet Svet
The post Ostavila Zolu, pa prešla na novu žrtvu! Evo u koga je zaljubljena Miljana appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.