Ostavićeš decu! Dragana i Edis se POSVAĐALI zbog njegove porodice, EVO kakav PLAN je Fetić IMAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ostavićeš decu!" Dragana i Edis se POSVAĐALI zbog njegove porodice, EVO kakav PLAN je Fetić IMAO!

Raskrinkan!

Nakon današnje radio emisije "Sedi dole" u kojoj su gostovali Dragana Mitar i Edis Fetić, došlo je do veoma oštrog sukoba među njima. Naime, Fetiću se nije svidelo što je ona u emisiji rekla da ne planira da sa njim živi nakon izlaska iz rijalitija.

- Samo da znam na čemu sam, pokazuješ da te priča nemaju poente što si pričala. Planiramo more, zajednički život, a sad mi kažeš da ne očekuješ. Kontradiktorna si! Samo slušam šta mi kažeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - zamerio joj je Edis.

- Šta je problem? Ti se samo uhvatiš za ono što ti odgovara! Ne mogu da očekujem da ti ostaviš decu! Kako da ih ostaviš? Da li ćeš ostaviti ženu? Hoćeš sporazumno, izgleda kao da hoćeš da ispadne da ja vršim pritisak na tebe - odbrusila je Dragana.

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.