Oskarovac Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovac Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Američki glumac Kevin Kostner pregovara sa internet platformom “Amazon” za ulogu u novoj advokatskoj seriji “Trial”.
Kako prenosi sajt Deadline, dvostruki Oskarovac bi trebalo da tumačni glavnu ulogu u seriji – Bilija Mekbrajda, nekada moćnog advokata koji se odao alkoholu nakon što je zbog slučaja koji je izgubio stradalo jedno dete.
Stvari će se promeniti kada upozna mladog advokata s kojim će se na sudu direktno suprostaviti sa nekadašnjim kolegama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su ga izbacile iz firme.
Kreator novog serijala, koji bi trebalo da ima 10 epizoda, je Djevid Keli, autor kultnih serija “Ali Mekbil” i “Bostonski advokati”.
Za Kostnera bi ovo bila prva uloga u jednoj TV seriji, ali ne i prvo pojavljivanje na malim ekranima.
Naime, slavni glumac je debitovao na televiziji ulogom u veoma popularnoj mini seriji Hatfields & McCoys, koja se prikazivala na kanalu History i koja mu je donela Emi nagradu, Zlatni globus i nagradu Američkog udruženja glumaca (SAG).

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Oskarovac Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Američki glumac Kevin Kostner pregovara sa internet platformom “Amazon” za ulogu u novoj advokatskoj seriji “Trial”...Kako prenosi sajt Deadline, dvostruki Oskarovac bi trebalo da tumačni glavnu ulogu u seriji – Bilija Mekbrajda, nekada moćnog advokata koji se odao alkoholu nakon što je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.