Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Izvor: B92, 26.Jun.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Američki glumac Kevin Kostner pregovara sa internet platformom Amazon za ulogu u novoj advokatskoj seriji "Trial".

Kako prenosi sajt Deadline, dvostruki Oskarovac bi trebalo da tumačni glavnu ulogu u seriji - Bilija Mekbrajda, nekada moćnog advokata koji se odao alkoholu nakon što je zbog slučaja koji je izgubio stradalo jedno dete.

Stvari će se promeniti kada upozna mladog advokata s kojim će se na sudu direktno suprostaviti sa nekadašnjim kolegama koje su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbacile iz firme.

Kreator novog serijala, koji bi trebalo da ima 10 epizoda, je Djevid Keli, autor kultnih serija "Ali Mekbil" i "Bostonski advokati".

Za Kostnera bi ovo bila prva uloga u jednoj TV seriji, ali ne i prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Naime, slavni glumac je debitovao na televiziji ulogom u veoma popularnoj mini seriji "Hatfields & McCoys", koja se prikazivala na kanalu History i koja mu je donela Emi nagradu, Zlatni globus i nagradu Američkog udruženja glumaca (SAG).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Kostner u pregovorima za prvu glavnu ulogu u seriji

Izvor: Politika, 26.Jun.2015

Glumac Kevin Kostner pregovara sa Amazonom za ulogu u novoj advokatskoj seriji „Suđenje”...Njemu je ponuđena uloga Bilija Mekbrajda, nekada moćnog advokata koji se odao alkoholu nakon što je zbog slučaja koji je izgubio stradalo jedno dete...Stvari će se promeniti kada upozna mladog advokata...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.