One su potpuno promenile frizure pred leto, zašto ne biste i vi?

Izvor: Svet, 11.Jul.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One su potpuno promenile frizure pred leto, zašto ne biste i vi?

Poznate dame vrlo dobro znaju da je jedna stvar sređivati se za posao (u njihovom slučaju to je crveni tepih), a sasvim druga prilagoditi frizuru baš po svojoj meri pred odlazak na odmor.
Ove dame su našle način da promene letnju frizuru baš onako kako im to odgovara, a da to opet ostane svojstveno njihovom jedinstvenom stilu. Njihovim primerima se možete poslužiti kada krenete da se sređujete za godišnji odmor. Uz par ekscentričnih izuzetaka, većina njih je odlučila da kosu skrati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali najbolje je da krenemo redom…
Džesika Alba
U pitanju je dama čije stilske izbore ne dovodimo u pitanje. Čar njenog imidža leži ne samo u jednostavnosti koju neguje, već i u  praktičnosti svih njenih kombinacija i frizura (a svi znamo da je nonšalantni bob savršen izbor za leto).

Džulija Roberts
Dosta je bilo koketiranja s platinastom, Džulija je na leto rešila da se mane eksperimenata i vratila se u smeđoj boji, koja joj ionako bolje pristaje.

Nove stilove ostalih poznatih dama pogledajte na portalu Lepota i zdravlje.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.