Ona mora da radi ono što joj neko naloži, a on je namučena duša Brutalan SUD Marije Kulić o Dušici i Milanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 08:21

"Ona mora da radi ono što joj neko naloži, a on je namučena duša" Brutalan SUD Marije Kulić o Dušici i Milanu

Ekskluzivno za portal Srbija Danas

Ekipa portala Srbija Danas našla se sa bivšom rijaliti učesnicom i majkom Miljane KulićMarijom Kulić, u jednom lokalu u Nišu. Tom prilikom Kulićka je iskreno komentarisala učešće svoje ćerke Miljane u "Eliti", a kao i uvek bez dlake na jeziku priznala je šta podržava, a šta joj osporava što možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

Takođe, Marija je prokomentarisala mnoge akturlne teme, a neke od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su povratak Milana Miloševića na televiziju "Pink" i odlazak voditeljke Dušice Jakovljević iz ružičastog jata.

- Ja sam sa Milanom uvek u kontaktu, drago mi je što se vraća. Mi kada smo bili u sukobu zbog one moje izjave, ja sam pisala Velikog šefici da mnogo nedostaje, meni su njegove emisije bile prezanimljive. Oduševljavala sam se njegovim forama, on kada nešto kaže ja se uvek nasmejem, jednostavno drži pažnju ljudima do pola šest ujutru - ispričala je Kulićka pa dodala:

- Milana mnogo volim, on ima dobru dušu i jednostavno kroz ovo vreme sam se upoznala sa delom njegovog života, jeste namučena duša i žao mi je krož šta je sve prošao i želim mu od srca sve najbolje i da se bavi čime on želi, a to je voditeljski posao . Znam da se i on loše osećao dok nije bio u rijalitiju, nije on patio za tim, ali jednostavno kao da mu je otišao jedan deo tela. Znala sam da će se on vratiti na "Pink" televiziju samo je bilo pitanje vremena kada - rekla je Marija i dodala da su njih dvoje zakopali ratne sekire.

Osvrnuli smo se na još jednu aktuelu temu, odlazak voditeljke Dušice Jakovljević iz ružičastog jata.

- Ta vest me je iznenadila, ali nisam razočarana. Ja sam i sa njom imala sukob, mada nije ona bila kriva. Ona mora kao voditelj televizije da radi ono što joj neko naloži. Postojali su natpisi o meni u prošloj sezoni. Ona je izjavljivala pre početka emisije da svi uđu na Pink.rs portal da je ižašla vest da sam u vezi sa Bebicom - otkrila je Marija.

- Naravno da jesam. Ja da sam voditeljka i da meni neki čelnik, producent, bilo ko kaže tako nešto, ako ja to ne mislim neću reći ni za kakve pare. Upravo zbog toga mene ljudi vole. Ne znam da uvijam, kamufliram, da kažem u drugačijem obliku. Uvek sam direktna, tako da mnogima smeta moje mišljenje. Dušicu lično ne poznajem, znam je samo iz emisija ali da imam neke Bog zna kakve povale... nemam. Ženu lično ne poznajem, ne mogu da pričam ništa o ženi koju lično ne poznajem - zaključila je Kulićka.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PATOLOŠKI LAŽOV - Marija Kulić otkrila koliko je Bebičina porodica propatila, ni rođene sestre nisu imale lepe reči za njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023

Istina o porodičnim odnosima..Bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić, u svojoj velikoj ispovesti za portal Srbija Danas otkrila je kakvog je sada zdravstvenog stanja, kako gleda na ovogodišnje učešće svoje ćerke Miljane u "Eliti" i kako se nosi sa negativnim komentarima na račun svoje porodice...Ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.