Ona je gledala dok ju je Anđela Veštica krvnički prebijala, a sad ulazi u rijaliti! TARA OSTALA ZALEĐENA!

Izvor: Svet, 11.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je gledala dok ju je Anđela Veštica krvnički prebijala, a sad ulazi u rijaliti! TARA OSTALA ZALEĐENA!

Mina Vrbaški sinoć se vratima na imanje u Šimanovcima i postala zvanični učesnik “Zadruge 3”. Tara Simov, njena nekadašnja prijateljica, sa kojom je kasnije imala konflikte, pričala je ovih dana da je ona jedna od osoba koje ne želi da vidi na imanju.
Kada je Bora Santana ugledao Minu u dvorištu i rekao da ulazi, Tara se samo uhvatila za glavu u neverici.
Kada je Mina ušla u Belu kuću i krenula da se pozdravlja sa zadrugarima, nije videla da je među >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najbližim učesnicima koji su sedeli do vrata bila i Tara. Vrbaški je u jednom trenutku upitala ko je to, a zatim shvatila da je u pitanju Simova i samo prošla pored nje. Kako je sve izgledalo, pogledjate u prilogu:
 

svetinstagram
The post Ona je gledala dok ju je Anđela Veštica krvnički prebijala, a sad ulazi u rijaliti! TARA OSTALA ZALEĐENA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.