On je OSVOJIO SRCE voditeljke Slagalice: Imaju troje dece, u ljubavi su već deceniju, a evo kako on IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

On je OSVOJIO SRCE voditeljke "Slagalice": Imaju troje dece, u ljubavi su već deceniju, a evo kako on IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

U idiličnom braku od 2011. godine.

Popularna voditeljka emisije "Slagalica" Marija Veljković uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Milovanovićem.

Marijina jača polovina je arhitekta po struci, a na večnu ljubav mu se zaklela 2011. godine. Idiličan brak koji od tada traje upotpunila deca Đurađ, Rosa i Neva, koju su dobili krajem februara 2017.

"U razdeljak te ljubim, svim zarom srca svog Zbog tebe razum gubim Zbog razdeljka ti tvog" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ❤️❤️❤️ #leto #summervibes #mood #couple #husbandandwife #myman

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) on Jul 11, 2018 at 10:22am PDT

Kako je jednom prilikom otkrila, suprug od nje uvek ima dozvolu da izađe u provod.

- Supruga puštam u izlazak, fer je ako on njih pazi kada ja idem na predstave, turneje, fer je da i ja njih pazim kad on izađe - rekla je.

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) on Apr 23, 2017 at 12:14pm PDT

Ipak, u kući Milovanovića se uvek zna ko je tu da postavi granice deci.

- Po svojoj prirodi nisam zao policajac, tako da tu ulogu ne mogu da iznesem. Nije ni muž zao, ali prosto vaspitanje dece nalaže da morate da zauzmete stav i postavite granice. Samim tim, mora neko nekad i da vikne. Viknem i ja, ali kada viknem, meni se svi u kući smeju - i izjavila je jednom prilikom voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.