Ološi, nek ih pačavra zapali Miljana nosi kragnu, drugima RAZBIJENE GLAVE - reakcija obezbeđenja sprečila užas

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 10:04

"Ološi, nek ih pačavra zapali" Miljana nosi kragnu, drugima RAZBIJENE GLAVE - reakcija obezbeđenja sprečila užas

Popustile joj kočnice...

Miljana Kulić trenutno nosi kragnu oko vrata zbog navodne povrede, ali su je jutros kamere zabeležile bez potpornog elementa.

Čitav auditorijum sumnja u to da je zaista povređena, te je grupa koja se bavi popularnim rijalitijem objavila slike Miljaninih napada, gde su zbog hitne reakcije obezbeđenja sprečeni dalji konflikti.

- Malo im je... pojačaj psiho bolesniku, kad ti opraštaju i ližu zadnjicu umazanu. Ovo su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene žrtve, rekorderke u razbijanju glava - stajalo je u opisu.

"Kako je krenula, brzo će spisak da proširi", "I takvi prave šou, ne znam ko nju podržava, cirkuska mečka", "Najodvratnije stvorenje ikada. Nema ni stida ni srama, bruka za sve majke. Ona je nula majka. Napolje", "Odvratno jedno stvorenje", "Ona nosi kragnu, a njima polupane glave", "A Đedo kaže Teodori: "smiri se, neće više", a on celu sezonu hodao ko hodža! Ološi, nek ih pačavra zapali, pa šta, ona je emotivno nestabilna", "Udri, Miljo, svi su kao ti, a prave se da su bolji i pametniji od tebe. Udri odreda, iovako nema gazde", nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.