Ognjen Amidžić se javno obratio sinu Matiji - Voditelj oduševio sve EMOTIVNOM porukom koju mu je uputio

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 10:24

Ognjen Amidžić se javno obratio sinu Matiji - Voditelj oduševio sve EMOTIVNOM porukom koju mu je uputio

Ognjen Amidžić iz braka sa Danijelom Dimitrivskom ima sina Matiju kome je danas rođendan, a voditelj je odlučio da mu javno čestita rođendan na svom Instagram profilu.

Voditelj Ognjen Amidžić danas ima poseban razlog za slavlje pošto njegov sin Matija, koga je dobio iz braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, danas proslavlja rođendan.

Ognjen je nežnim rečima pokazao koliko voli i koliko je ponosan na svog sina, podelivši lep zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutak sa jednog letovanja.

Mnogi su primetili da Ognjen na ovakav način još nije pokazivao nežnost javno.

Srećan ti rođendan, Matija. Volim te zauvek. Nek te samo sreća prati i hvala ti što postojiš - napisao je ponosni tata.

Podsetimo, Ognjen će uskoro postati tata po drugi put, s obzirom da je njegova izabranica Mina Naumović u drugom stanju.

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - poručio je tada Amidžić za "Pink".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AMIDŽIĆEVA TRUDNA VERENICA USLIKALA NJEGA SA SINOM U PORODIČNOM DOMU Mina čestitala rođendan voditeljevom nasledniku, pa pokazala kakvu tortu mu je priredila

Izvor: Blic, 29.Nov.2023

Voditelj Ognjen Amidžić iz braka sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom dobio je sina Mateju, koji danas proslavlja 10. rođendan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.