Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 04:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Koliko god da su se trudili da na njihovoj svadbi svaki detalj bude odrađen na najbolji mogući način, Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela (eks Dimitrovska) nisu uspeli da drže sve konce u rukama.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, raskošna torta koja je bila naručena mnogo pre venčanja, završila je u drugom restoranu!

- Bračni par Amidžić se za svaki detalj pobrinuo nekoliko meseci pre samog venčanja u restoranu i zajedno sa ljudima koje su unajmili >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su vodili računa da na njihov veliki dan ne dođe ni do jedne greške. Međutim, nisu imali sreće bar kada je reč o svadbenoj torti. Greškom, dostavljač je tortu odneo u drugi restoran, u kome je takođe bila organizovana jedna svadba – priča za naš list dobro obavešten izvor i dodaje kako su voditelj i manekenka bili preplašeni kada su videli da njihova torta ne stiže na vreme.

- S obzirom na to da su se s osobljem restorana dogovorili za vreme kada će torta biti izneta, bilo im je čudno što kasni. Kada su čuli da ona nije ni isporučena, uhvatila ih je panika i nisu znali šta da rade. Ognjen je našao broj poslastičarnice u kojoj su naručuli njihovu mladenačku tortu i saznao u čemu je problem – dodaje naš izvor i prepričava kako su, dok su voditelj i manekenka bili u panici šta će da rade bez svadbenog kolača, drugi mladenci već zaboli prskalice u tortu Amidžića i malo je falilo i da preseku tortu!

- Sva sreća, pa su dostavljači ipak shvatili do kakve je greške došlo, pa su tortu sa sve zabodenim tuđim prskalicama vratili u ruke Ognjena i Danijele. Tada je oboma laknulo i mogli su bez tenzije da nastave s veseljem – završio je naš izvor.

Do komentara popularnog voditelja nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja, ali bitno je da se sve dobro završilo. Uostalom, prvi bračni dani su najslađi!

Venčanje u crkvi održano pod jakim merama obezbeđenja

Najlepši dan u životu popularni voditelj Ognjen Amidžić i njegova sada već supruga Danijela proslavili su u nedelju, a obred crkvenog venčanja obavljen je u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, na čijem ulazu je stajalo obezbeđenje koje nije puštalo nikoga mimo spiska da uđe. Na večnu ljubav TV zvezda i manekenka zakleli su se pred velikim brojem prijatelja, a venčanju su prethodili tradicionalni obredi poput onog da mladoženja ode po mladu i izvede je iz rodne kuće u Požarevcu. Skup svatova bio je zakazan za 16 časova u crkvi, mladencima su kumovali prijatelji iz detinjstva, a nakon nakon venčanja su se uputili u restoran na svadbeni ručak.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska izgubili svadbenu tortu

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2012

Iako su se trudili da njihovo venčanje bude savršeno, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska dož\iveli su manju neprijatnost.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.