Oglasio se Robert de Niro nakon SMRTI DEVETNAESTOGODIŠNJEG UNUKA, njegove reči KIDAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:13

Oglasio se Robert de Niro nakon SMRTI DEVETNAESTOGODIŠNJEG UNUKA, njegove reči KIDAJU DUŠU

Glumac potpuno slomljen!

Popularni glumac Robert de Niro (79) oglasio se o smrti svoga unuka Leandra de Nira Rodrigeza, koji je preminuo u nedjelju.

Mladić je imao svega 19 godina.

- Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cenimo sve izraze saučešća. Molimo vas za privatnost kako bismo oplakivali gubitak Lea - rekao je glumac za "Page Six".

Vest o smrti podelila je Leandrova majka, glumica Drena de Niro (51).

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Drena (@drenadeniro)

- Moj prekrasni slatki anđele. Neopisivo sam te volela od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada s tobom - napisala je.

A post shared by Drena (@drenadeniro)

- Ne znam kako živeti bez tebe, ali pokušaću da nastavim da širim ljubav i svetlo koje si mi dao da osećam kad sam ti postala mama. Bio si duboko voljen i cenjen i volela bih da te je ljubav mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dete. Počivaj u miru i večnom raju, moj dragi dečače - stoji u emotivnoj objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

De Niro: Duboko sam uznemiren zbog smrti unuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2023, 09:41

Američki glumac Robert De Niro izjavio je da je duboko uznemiren zbog smrti Leonarda De Niro Rodrigeza (19).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.