Oglasio se Osmani: Šteta što je Sanja udata, možda bi i bilo nečega!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Osmani: Šteta što je Sanja udata, možda bi i bilo nečega!

Domaću estradu trenutno trese “Afera Maletić”, pošto je u javnost procurela prepiska između poznate pevačice i albanskog biznismena Ćazima Osmanija. Upravo je to bio razlog da Ljubiša, suprug Sanje Maletić, napusti njihov porodični dom, posle čega se javnosti obratio i Osmani:

“Sanja i ja smo samo dobri prijatelji i poznajemo se nekoliko godina. Odakle vam te poruke? Pa šta ako jedno drugo nazivamo “ljubavi”, ne mora da znači da imamo nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << više od prijateljstva. Među nama nema ništa tajno, samo javno i jasno drugarstvo. Šteta što je Sanja udata, da nema muža, možda bi i bilo nečega, ali trenutno nema ništa. Žena ima svoj posao, u kom je uspešna, a imam ga i ja, i tu smo se našli. Tu jaku vezu između nas ne može niko da pokvari, nijedan čovek, nijedna žena”, rekao je Ćazim za Kurir i dodao da mu se pevačica nikada nije nabacivala.

U međuvremenu, folkerka se skroz povukla u sebe i otkazala gostovanja i snimanja emisija dok joj se ne sredi porodična situacija.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.