Oglasio se Karleušin PR: Evo kako je protekla Jelenina operacija!

Izvor: Svet, 06.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Karleušin PR: Evo kako je protekla Jelenina operacija!

Pop zvezda Jelena Karleuša juče je operisana u jednoj klinici u Beogradu.
Članica žirija “Zvezde Granda” još uvek se nije oglasila na društvenim mrežama, ali se u njeno ime oglasio njen PR.
“Sve je proteklo kako treba, Jelena je dobro. Hvala svima za poruke podrške”, napisao je Jelenin PR na Tviteru.

Inače, kako SVET saznaje JK naredna dva meseca neće nastupati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << već se oporavljati od ovog zahvata.

Kao što je pisao SVET u štampanom izdanju prošle nedelje, benigni tumor koji je imala u stomaku pravio joj je velike probleme i morao je biti odstranjen operacijom koja je slična carskom rezu.
Karleuša je izjavljivala da je u pitanju rutinska operacija kako ne bi brinula fanove i kako je niko ne bi gledao kao žrtvu jer to nikad nije želela.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPERISANA JELENA KARLEUŠA: Izvadili joj TUMOR, dva meseca bez nastupa

Izvor: Kurir, 06.Maj.2017

...O ozbiljnosti zahvata govori to što JK nema zakazane nastupe do jula meseca! Članica žirija “Zvezde Granda” još uvek se nije oglasila na društvenim mrežama..Benigni tumor koji je imala u stomaku pravio joj je velike probleme i morao je biti odstranjen operacijom koja je slična carskom rezu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.