Oglasio se KLJUČNI član i izneo istinu o zadrugarki - Sada je sve OBELODANILA: Čeka se njena reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 00:02

Oglasio se KLJUČNI član i izneo istinu o zadrugarki - Sada je sve OBELODANILA: Čeka se njena reakcija

Bila je iskrena, jer ipak svoju ćerku zna najbolje.

Majka učesnice "Elite" Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović, kaže da njena ćerka sigurno nije ljubomorna na cimerku Maju Marinković, ali da je povodljiva i da lako pada na fore drugih učesnika Elite.

- Moja Jovana nije neki ljubomoran tip, ona je povučenija i povodljiva je dosta. To me pomalo nervira, ali dobro. Nekako je naivna, ona zna šta treba da kaže, ali ne želi previše da se zamera jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ipak mlada devojka i nema baš toliko iskustva u tom formatu. Ona nikad nije bila sujetna, čak ni prema kolegama. Znate koliko sujete ima na tom poslu, ona uvek sve radi sama na svoju štetu - rekla je Jovanina mama za Pink.rs, pa se brže bolje osvrnula i na starletu s kojom se njena naslednica ne slaže baš najbolje:

- Maja je iskusan rijaliti igrač i Jovani je bilo dosadno, pa su se njih dve našle kako bi jedna drugoj ubile dosadu i bilo im je baš zanimljivo. Onda se tu našao Uroš sa nekim njegovim principima i mislim da se Jovana najviše zbog toga udaljila od Maje jer je shvatila da joj ne trebaju tako neke stvari koje radi, kako bi se plasirala loša slika o njoj.

Cvijanovićkina majka potom je objasnila da ne misli da Uroš Rajačić ima iskrene emocije prema Jovani.

- Ne sviđa mi se njegov stav, Jovana jeste njegovo godište, ali opet je dosta detinjasta i malo se povukla iz te priče jer su ukućani tako svi naleteli na nju, a ona ne zna da se odbrani na pravi način. On se njoj jeste dopao po nekoj energiji, ali on njoj nameće neka pravila i ako mu se ne dopada i onda mislim da je okej reći kakve namere imaš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.