Oglasio se Dženan Lončarević: Evo šta je odgovorio na pitanje o razvodu!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 09:18

Oglasio se Dženan Lončarević: Evo šta je odgovorio na pitanje o razvodu!

Dženan Lončarević, razvodi se nakon 25 godina braka od supruge Samire, koju javnost nije imala priliku da upozna sve do sada.
Popularni pevač, prvi put otkako se pojavila vest da se razvodi, nastupao je u jednom beogradskom klubu, zbog čega je i pred predstavnicima medija davao grupnu izjavu.
- Dobro veče, kako ste? Ja sam super! - upitao je Dženan prisutne novinare, prenosi Blic.
Foto: Instagram printcreen/dzenanloncarevic
Na pitanje, kako komentariše izjave i optužbe supruge Samire u medijima, nije želeo da odgovori, već je isključivo pričao o predstojećim koncertima i nastupima.
- Pevam 18. maja... Hvala vam! 18. maja u Tuzli, ne zaboravite......

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

OGLASIO SE ADVOKAT DŽENANA LONČAREVIĆA Odgovorio na optužbe Samire da muž želi da je IZBACI IZ KUĆE, pa otkrio detalje o PODELI IMOVINE

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Otkako je u javnost dospela vest da se nakon 25 godina razvodi od svoje suprugre Samire Lončarević, pevač Dženan Lončarević nije se oglašavao za medije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.