Oglasila se Marija i progovorila o Miljaninom RAĐANJU DETETA - Evo da li je Kulićeva u DRUGOM STANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 17:00

Oglasila se Marija i progovorila o Miljaninom RAĐANJU DETETA - Evo da li je Kulićeva u DRUGOM STANJU

Bila je potpuno iskrena u razgovoru o svojoj ćerki.

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić krenula je da se žali na simptome trudnoće, a u poslednje vreme jede sve više, zbog čega je i sama počela da se šali na svoj račun. Ona je nakon povratka u "Elitu" ušla u odnos sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim ima redovne odnose, a danas se ponovo požalila cimerima na simptome, prenosi "Pink".

Kad je Miljana prvi put pomislila da je ostala u drugom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila se njena majka Marija, koja se uključila uživo u emisiju "Pitam za druga", te otkrila koliko je besna.

- Vi i Miljana ste imali poziv i kritikovali ste je izazvalo je dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

- Kako komentarišete zbog njenog zdravlja ovo što radi? - pitala je votiteljka.

Ona je prokomentarisala Miljanine spekuacije o drugom stanju i otkrila šta bi mislila o rađanju drugog deteta:

- To dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako. Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - govorila je Marija.

- Kad smo kod Darijana, da li vas podseća na Zolu? - pitala je voditeljka.

- Original, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu u originalu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima. Ja njihovu vezu ne vidim napolju, jer su njoj drugi pričali da je neće niko, ali mislim da je ušla sa njim da bi terala inat Zoli i drugima koji su to pričali. Ona da bi dokazala koliko je njihova veza jaka pristala na intimne odnose - rekla je Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.