Oglasila se Kejt Midlton: Dijagnostikovan joj je rak!

Izvor: Svet plus, 22.Mar.2024, 20:55

Oglasila se Kejt Midlton: Dijagnostikovan joj je rak!

Oglasila se Kejt Midlton nakon nedelja spekulacija šta se sa njom dešava. Princezi je dijagnostikovan rak i podvrgnuta je terapiji.
Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl.
U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Kejt Midlton je otkrila da je vest došla kao "veliki šok" i da su ona i Vilijam "činili sve što možemo da obradimo i upravljamo ovim privatno zbog naše mlade porodice ".
Video snimak pogledajte OVDE....

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTEŽA DIJAGNOZA! Nakon TEŠKE abdominalne OPERACIJE, Kejt dijagnostikovan RAK - Obratio se čovek blizak porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Kejt Midlton objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji...Princezi od Velsa Kejt Midlton dijagnostikovan je rak nakon dva meseca oporavka i teške abdominalne operacije...U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Kejt...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Rekla sam deci da sam dobro i da ću svakim danom biti sve bolje" Princeza od Velsa otkrila kako je objasnila situaciju porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Kejt Midlton objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji...U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Kejt Midlton je otkrila da je vest došla kao 'veliki šok' i da su ona i Vilijam 'učinili sve što mogu da zaštite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kralj Čarls, koji se takođe bori sa rakom, poručio da je ponosan na Kejt

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2024

Kralj Čarls rekao je večeras da je "tako ponosan" na princezu od Velsa "zbog njene hrabrosti" u otkrivanju dijagnoze raka i da ostaje u "najbližem kontaktu" sa njom, prenosi Dejli mejl.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.