13 NOĆI u BOLNICI, borba hemioterapijama - Evo u kom STADIJUMU JE RAK i koliko će se dugo lečiti Kejt Midlton

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:31

13 NOĆI u BOLNICI, borba hemioterapijama - Evo u kom STADIJUMU JE RAK i koliko će se dugo lečiti Kejt Midlton

Kejt Midlton dijagnostikovan je rak u 42. godini, podvrgnuta je preventivnoj hemoterapiji i za sad su otkriveni tek pojedini detalji o njenom zdravstvenom stanju.
Kejt Midlton dijagnostikovan je 'neodređeni oblik raka'. U emotivnoj poruci objavljenoj u petak uveče, princeza je rekla da se, kada je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u januaru, "smatralo da je njeno stanje nije uzrokovano kancerom". Operacija, koja je obavljena na londonskoj klinici, bila je uspešna. Posle 13 noći u bolnici, princeza je napustila kliniku 29. januara.
Nažalost, ispostavilo se suprotno, a Kensingtonska palata saopštila je da neće deliti dalje informacije o obliku ili stadijumu raka koji je princezi od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hari i Megan uputili poruku podrške princezi Kejt

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2024

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan poželjeli su zdravlje i brz oporavak princezi od Velsa Kejt Midlton koja je ranije danas saopštila da joj je dijagnostikovan rak dok je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na londonskoj klinici početkom godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.