Odzuzeta joj je TITULA NAJLEPŠE SRPKINJE: Bila je u centru skandala zbog laži i provokativnih slika, evo GDE JE DANAS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 19:04

Odzuzeta joj je TITULA NAJLEPŠE SRPKINJE: Bila je u centru skandala zbog laži i provokativnih slika, evo GDE JE DANAS!

Ovo sigurno niste znali...

Lepa Nikolina Bojić iz Apatina imala je 25 godina kada je proglašena za mis Srbije 2012. godine, međutim ubrzo joj je oduzeta kruna i titula jer se saznalo da je udata, što nije bilo u skladu sa pravilima izbora.

Međutim, to nije jedini skandal koji je pratio ovu atraktivnu plavušu. Dok je nosila krunu kao zvanično najljepša u zemlji, u javnost su isplivale provokativne fotografije na kojima je pozirala samo u visokim štiklama i čipkanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donjem vešu.

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

Ubrzo nakon toga se saznalo i da je misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića, i oduzeta joj je titula najlepše devojke Srbije.

Nikolina se takođe predstavila kao fitnes instruktorka, ali je zapravo radila kao kuvarica u restoranu u Apatinu.

Danas je srećno udata, ima dete i drugo je na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.