Odmah podelio DIVNE VESTI: Veliko slavlje u domu Ace Bulića, čestitke samo pljušte - njegov osmeh govori SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 08:43

Odmah podelio DIVNE VESTI: Veliko slavlje u domu Ace Bulića, čestitke samo pljušte - njegov osmeh govori SVE

Blista od sreće!

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić povukla se u medijsku ilegalu nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge" i nije se oglašavala na aktuelne teme. Nakon ulaska njene dugogodišnje prijateljice Milene Kačavende mnoge priče postale su aktuelne, ali ona je dugo ostajala u ćutanju i nije davala izjave.

Odnos drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" i Ace Bulića bio je interesantan javnosti, još otkako je ona pred kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šimanovcima ispričala kako je on njena prva i najveća ljubav. Oni su tada bili u prijateljskim odnosima i on je neko ko joj je bio velika podrška tokom boravka u rijalitiju.

Iako su mediji spekulisali o njihovom pomirenju, Ana je potvrdila da su odlučili da ostanu prijatelji. Ona je istakla da su u korektnim odnosima i da se redovno čuju, zahvalivši mu se za sve što je učinio za nju. Ova neobična ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, ali Aca sada ima razlog za slavlje koji je izvan sveta šou-biza.

Bulić, koji iz prvog braka ima dvoje dece, već uživa u ulozi dede, a sada slavi prvi rođendan svog unučeta. Na društvenim mrežama je podelio sliku malca koji se smeje, i ovu srećnu vest sa svojim pratiocima, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih novosti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.