Ode prijateljstvo bestraga: Uvređena Saška napala Kevu i raskinula kumstvo (video)

Izvor: Svet, 21.Apr.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode prijateljstvo bestraga: Uvređena Saška napala Kevu i raskinula kumstvo (video)

Kao i obično, Zadruga je i ove srede organizovala Igru suđenja, pa se pred sudiju Vesnu Zmijanac našao aktuelni predmet koji je neophodno rešiti. U pitanju je prekid prijateljstva Zorice Marković Keve i Saške Karan, ali i propalo kumstvo dveju pevačica.
Sašku je izuzetno povredila Keva zbog toga što je, između ostalog, nije izabrala da bude njen pomoćnik u kuhinji.
“Pokazala je svoje pravo lice, kakva je i o čemu se zapravo radi. Ja bih za svoje prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << skočila i u vatru. Zna se ko se zove za kumu. Ona mene ne smatra prijateljem ako je za kuhinju izabrala druge ljude. Ja nisam sujetna, povredio me je njen gest. Smatrala sam je pravom prijateljicom. Veoma me je razočarala”, objašnjavala je Saška u čemu je, zapravo, problem, pa se direktno obratila nesuđenoj kumi:
Većina ti se smeje iza leđa, a uvlače ti se u d*pe zarad parčeta hleba. Ja to neću da radim, mene niko ne može kupiti. Prodala si me za sitnicu”.
Keva je rekla Saški da ne zna gde je pogrešila:
“Ne vidim da sam te bilo čime uvredila. Tebe nisam izabrala jer sam htela da te poštedim poslova”.
Jelena Golubović likovala je zbog svađe dveju bivših prijateljica, pa je u svom stilu definisala njihov odnos.
“Ovo je licemerstvo, dvoličnost, cinizam i perfidnost”.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.