Obukla se za plažu: Šaviji sevala zadnjica u emisiji (foto/video)

Izvor: Svet, 02.Feb.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obukla se za plažu: Šaviji sevala zadnjica u emisiji (foto/video)

Nataša Šavija se na Instagramu pohvalila da večeras gostuje na Pink televiziji.
Ona je postavila fotografiju i video na kojima se vidi kako je bila obučena, ali deluje da sama nije pogledala kako je to izgledalo.

A photo posted by Nataša Šavija (@natasa.savija) on Feb 2, 2016 at 9:33am PST


Na osnovu fotografija prvo što može da se zaključi je da je Šavija mogla da odabere veći broj ili još bolje – nešto sasvim drugo za gostovanje, nešto što bi joj, recimo, pokrilo zadnjicu.

A video posted by Nataša Šavija (@natasa.savija) on Feb 2, 2016 at 5:46am PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vruće kod Ognjena Amidžića: Pogledajte prekratki kombinezon Nataše Šavije

Izvor: Tracara.com, 02.Feb.2016

Ognjen Amidžić i Nataša Šavija (Foto: Instagram) Naša starleta koja radi na muzičkoj karijeri Nataša Šavija se pohvalila putem društvenih mreža da je večeras ona gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. Svima nam je prvo za oko zapao njena i više nego provokativna odevna kombinacija. Nataša...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.