OVO  SU NOVI LJUBAVNI PAROVI U ZADRUZI 7 - bliski, ne odvajaju se: Mensur se usrećio pored nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 07:27

"OVO SU NOVI LJUBAVNI PAROVI U ZADRUZI 7" - bliski, ne odvajaju se: Mensur se usrećio pored nje

Cveta ljubav.

"Zadruga 7 elita" se zahuhtava i svi nagađuju ko će biti novi ljubavni parovi u sedmoj sezoni rijalitija. Zna se da najglediniji rijaliti u regionu ne može da prođe bez zaljubljenih parova čije ljubavi i svađe milioni gledaju i sa kojima se gledaoci saživljuju.

Obožavaoci rijalitija već pokušavaju da ustanove između kojih učesnika su se rodile prve varnice.

Po grupama gde se okupljaju najveći fanovi Zadruge počelo je žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se spekuliše između koji zadrugara se javila emocije. Pošto ovu grupu čine ljudi koji prate rijaliti fanatično gotovo 24 sata, oni su zasigurno dobro snimili između kojih se pojedinaca razvila emocija.

Oni su izdvojili dva para za koej su ubuđeni da će se vrlo brzo smuvati.

Dosta se nagađa da između Mensura Ajdarpašića i Teodore Radoičić postoje varnice i da je to sledeći ljubavni par. Njih dvoje se stalno izdvajaju i međusobno poveravaju. Mensur je tvrdio pre ulaska da nema šanse da uđe u emotivnu vezu sa nekom zadrugarkom jer su mu veze sa Minom Vrbaški i Milicom Veselinović poprilično odmoglo u životu. Ipak, Mensur je zbog Teodore brzo počeo da spušta loptu.

Drugi mogući par su Nikola Bukilić i Slađa Lazić. Njih dvoje ne dovajaju. a bukilić je već pozvao kod nje u Crnu Goru da se kupa. Ipak, oni neoptimistični smatraju da se Bukilić okrenuo Slađi samo zato što je dobio korpu od Anđele Šparavolo.

"Ovo su novi ljubavni parovi u Zadruzi 7", "Biće dobri Mensur i Teodora, ne zna se ko će koga više mlatiti", "Poršelina na putu ka vezi, Mensur sa Teodorom uskoro" - samo su neki od komenatara

Fanovi grupa su često u pravu, a da li će biti to i ovaj put? Videćemo uskoro.  

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.