OVO SMO SVI ČEKALI: Produkcija spremila veliko iznenađenje za večeras, u Belu kuću ULAZI MARIJA KULIĆ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:24

OVO SMO SVI ČEKALI: Produkcija spremila veliko iznenađenje za večeras, u Belu kuću ULAZI MARIJA KULIĆ?

Produkcija Pinka je najavila vanredno ubacivanje u Elitu.

Petak je dan rezervisan za sva vruća pitanja koja interesuju javnost, emisiju "Pitanje novinara". Učesnici rijalitija i ovog petka odgovaraće pripadnicima sedme sile na žestoka pitanja i opravdaju sve ono što su radili u prethodnoj nedelji.

Međutim, produkcija televizije Pink juče je izmenila plan i program, pa će pre emisije u Belu kuću da se useli neki novi takmičar.

Još uvek nije zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima.

Korisnici društvenih mreža nagađaju ko bi mogao biti novi učesnik Elite i koga će takmičari sutra ugledati na vratima Bele kuće, s obzirom da očekuju samo i isključivo obraćanje sedme sile. Dok jedni smatraju da produkcija priprema iznenađenje u vidu nekog novog rijaliti igrača, drugi na vratima Bele kuće očekuju već dobro poznatu "facu", Mariju Kulić, čija ćerka MIljana boravi u Eliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.