OVO SIGURNO NE ZNATE! Rođeni brat Đuleta Van Goga je isto POZNATI PEVAČ čije pesme SVI pevate! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SIGURNO NE ZNATE! Rođeni brat Đuleta Van Goga je isto POZNATI PEVAČ čije pesme SVI pevate! (VIDEO)

Bio je faca dok još za Đuleta niste ni znali!

Zvonimir Đukić Đule je već tri decenije poznat kao frontmen grupe "Van Gog", ali mnogi koji nisu podrobnije upoznati u zbivanja na domaćoj rok sceni ne znaju da je i njegov rođeni brat "velika faca" u svetu našeg roka.

Emina Jahović otišla na dodelu Gremija i ŽESTOKO se izblamirala!

U pitanju je Ljuba Đukić, član originalne postave "Električnog orgazma" iz njihovog prvog, novotalasnog perioda, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1984. napustio bend i otisnuo se u Njujork, a 20 godina kasnije se vratio u grupu i danas je njen neizostavan deo. Bio je u Jugoslaviji popularan nekoliko godina pre nego što se, od 1986, pročulo za "Van Gog".

Ljuba Đukić je, kao jedan od osnovača "Orgazma", svojim klavijaturama je u dobroj meri odredio zvuk u ranoj fazi benda, a pored toga je i otpevao neke od najznačajnijih pesama u tom periodu - "Konobar", "Nebo", "Vi". Snažan pečat ostavlja i od povratka u bend 2004.

Evo kako to izgleda kad Ljuba preuzme glavnu ulogu na bini:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.