OVO NISTE ZNALI O ŽENI DARKA LAZIĆA! Šuškalo se da ga izdržava, a evo čime se bavi Katarina i koliko zarađuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 20:11

OVO NISTE ZNALI O ŽENI DARKA LAZIĆA! Šuškalo se da ga izdržava, a evo čime se bavi Katarina i koliko zarađuje

Sada je jasnije!

Pevač Darko Lazić mesecima unazad uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom, a iako je javnost zna kao pevačevu partnerku, Kaća ima svoj posao u kojem je vrlo uspešna.

Nakon što je osvanula vest da se Darko oženio svojom devojkom, mediji su tvrdili da Katarina nije u dobrim odnosima sa njegovom porodicom, a o njenom privatnom životu malo se zna, te su se mnogi pitali ko je ona i čime se bavi.

Izabranica Darka Lazića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila čime se bavi. Katarina je sada svojim pratiocima odgovorila na pitanje o njenom poslu i zanimanju i time stavila tačku na spekulacije da je suprug izdržava.

- Radim u jednoj firmi kao dizajner, a uskoro izlazi kolekcija za novi brend sa kojim ću u budućnosti sarađivati - napisala je Katarina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMA POSAO U KOJEM JE JAKO USPEŠNA: Evo čime se bavi žena Darka Lazića – od ovoga Katarina ZARAĐUJE ZA ŽIVOT! (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2023, 03:30

Pevač Darko Lazić mesecima unazad uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom, a iako je javnost zna kao pevačevu partnerku, Kaća ima svoj posao u kojem je vrlo uspešna.. Darko...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.