OVO JU JE ŠOKIRALO! Urlik se prolomio Dalilinim studiom, evo da li Anina DECA imaju RAZLOG ZA STRAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 22:48

OVO JU JE ŠOKIRALO! Urlik se prolomio Dalilinim studiom, evo da li Anina DECA imaju RAZLOG ZA STRAH

Voditeljka je pripremila mnoga direktna pitanja!

Dalila Dragojević u emisiji "Da li sa Dalilom", koja se emituje nakon  najveće diskvalifikacije iz Bele kuće, ugostila jeZvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić!

Popularni zadrugari su otvorili dušu o gorućim pitanjima.

Oni su se dotakli najbitnijeg ulaska, koji je poremetio skladan odos mladog para, ulaska Ane Ćurčić. Dalila je, uz veliku neprijatnost, zaključila da nakon rečenice "Jesi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li oprala zubiće" Ana nije imala potreba da išta drugo kaže. Potom je upitala da li zbog  uključenja drugih ljudi u ceo rijaliti smatraju da se Ćurčićeva spremala.

- Da, rekao je Zvezdan.

- Mislis da se spremala - zabezeknuto je kriknula Anđela.

Dalila i Slavnić su izložili razloge zašto misle da je ušla spremna i dodali da je zaista mnogo je lagala, pogotovo sada, kada je Zvezdan izašao.

- Za mene su sve to strašne stvari. Ja bih sve dao za tu decu, njena ćerka ima tetovažu sa mojim inicijalom na njoj - samouveren je bio Zvezdan.

- S tim u vezi, pisalo se da ste bili u tajnoj šemi njena ćerka i ti - nadovezala se Dalila.

- Ljudska glupost je beskonačna, demantujem - bio je siguran on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.