OVO JE VAPAJ ANĐELINIH RODITELJA! Isplivao snimak - Ljubavnica na stubu srama zbog Zvezdana  i porodice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 07:05

"OVO JE VAPAJ ANĐELINIH RODITELJA!" Isplivao snimak - Ljubavnica na stubu srama zbog Zvezdana i porodice (VIDEO)

Žestoko opleli po mladog Crnogorki.

Anđelu Đuričić dotuklo je to što joj njena porodica nije poslala nikakvu poruku, niti čestitku.

O ovom događaju bruji ceo region, a i ukućani su počeli da komentarišu ovu temu.

- Anđelu ne zanimaju pokloni, želi samo te čestitke. To je najbitnije. Rekla sam ako joj nisu stigli njeni su verovatno ljuti na nju, postoji razlog, žele da joj skrenu pažnju da im se ne dopadaju stvari koje radi - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aleks.

- Filipe, ti si pričao sa Zvezdanom tokom pauze. I on je strahovao od ovog ishoda? - pitao je Darko.

- Pa da, i ja sam rekao u pabu da imam osećaj da joj neće stići čestitka. Žao mi je... Ona poznaje svoje roditelje najbolje, ako joj ništa ne pošalju ekstremno su ljuti. Realno, ko bi je podržavao? Ona je opet žensko, nečije je dete... Zbog nekih stvari koje su se desile ekstremno su ljuti, sigurno. Ta čestitka je neki vapaj... - kazao je Car.

- Bolje da mi nisu ništa napisali, nego ovo da se ljudi slade sadržajem čestitke. Bolje da mi nije poslala ništa. Da mi se smeju bagre i ološi! Neću da stanem, neću. Samo ti piši i vodi se društvenim mrežama. Neka ti je Dejan filuje mozak ili neki njegovi, pa mi pišeš ovakve stvari - rekla je Aleks.

Anđela je ceo dan bila očajna, a sada su ukućani dali jasan stav o njenoj porodici.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.