ANĐELA JECA I ZAPOMAŽE ZBOG RODITELJA - Zvezdan ne može da je uteši: Ni ja svom detetu ne bih poželeo robijaša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 18:21

ANĐELA JECA I ZAPOMAŽE ZBOG RODITELJA - Zvezdan ne može da je uteši: "Ni ja svom detetu ne bih poželeo robijaša!"

Slavnić i Đuričićka konačno obavili jako važan razgovor.

Anđelu Đuričić dotuklo je to što joj njena porodica nije poslala nikakvu poruku, niti čestitku.

O ovom događaju bruji ceo region, a i ukućani su počeli da komentarišu ovu temu.

Zvezdan nije prestajao da teši Anđelu koja se raspadala od tuge nakon što nije dobila nijednu čestitku od porodice.

- U pravu je bio onaj mali, to nisu bile dezinformacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Anđela kroz suze.

- Mogu da ti kažem nešto iskreno? Posle onoga nema kajanja, desilo se šta se desilo. Apsolutno su ti oni prioritet u životu. Sačekaćeš da se ovo završi, otići ćeš tamo i videćeš šta je, kako je. Videćemo šta je dalje i kako. Doći ćeš do kuće, pričaćete, ljuti su... Očigledno su mnogo ljuti na tebe, tu nećemo da se lažemo. Da l' si to zaslužila ti najbolje znaš - kazao je Zveki.

Anđela je sve vreme neutešno jecala i zapomagala, nije mogla da dođe sebi.

- Ni ja ne bih poželeo svom detetu da bude pored čoveka 22 godine starijeg koji je uradio znaš šta i bio po zatvorima. Pričamo iskreno. To da sam maknuo Helgu da, ali bilo bi divno da je neko drugi. Oni su tvoji roditelji i to je najbitnije. Možeš da plačeš danima i ništa se neće promeniti. Ljuti su. Preselili se nisu sigurno i te budalaštine nemoj da slušaj. Pokušaj da se smiriš i polako. Ja da nisam dobio ova dva pisma meni bi isto bilo jer znam šta je istina. Koliko god da me voliš i ja tebe mi nismo par koji bi svako podržao. Imam 46 godina. Nismo par koji će svako podržati - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OVO JE VAPAJ ANĐELINIH RODITELJA!" Isplivao snimak - Ljubavnica na stubu srama zbog Zvezdana i porodice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 07:05

Žestoko opleli po mladog Crnogorki...Anđelu Đuričić dotuklo je to što joj njena porodica nije poslala nikakvu poruku, niti čestitku...O ovom događaju bruji ceo region, a i ukućani su počeli da komentarišu ovu temu...- Anđelu ne zanimaju pokloni, želi samo te čestitke. To je najbitnije....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.