OVO JE NAJSTRAŠNIJA ISTINA O ANĐELI ĐURIČIĆ - nema više nikakve sumnje: Postavljena joj dijagnoza

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 08:09

OVO JE NAJSTRAŠNIJA ISTINA O ANĐELI ĐURIČIĆ - nema više nikakve sumnje: Postavljena joj "dijagnoza"

Ustala i sve rekla.

Zadrugari su tokom nominacija birali između Žane Đorđević i Marka Stefanovića. Naredna koja je nominovala bila je Anđela Đuričić:

- Marko i ja nemamo nikakav odnos, on je od mog ulaska u vezi sa Sanjom, to je možda i do mene jer mu nisam ja pružila ruku. Vidi se da ima veliku emociju prema Sanji, iako se sada svađaju. Smatram da nisi trebao onda da me izvređaš i to je to. Sa druge strane Žana je Anina drugarica, i ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je žena koja se ponaša neozbiljno u ozbiljnim godina. Šaljem nju - rekla je Anđela.

- Pričaše mi o plovidbi, oni koji ni sidro nisu digli - rekla je Žana koja je time rekla najstrašniju istinu o Anđeli pošto joj svi napolju zameraju kao osobi koja popuje drugima a svoj život ne vidi.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.