OVO JE ĆERKA ACE LUKASA IZ PRVOG BRAKA! Radi na televiziji, a od oca je za venčanje dobila stan na poklon!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 20:24

OVO JE ĆERKA ACE LUKASA IZ PRVOG BRAKA! Radi na televiziji, a od oca je za venčanje dobila stan na poklon!

Sinove Lazara i Andreju, kao i malu Viktoriju, ste imali priliku da vidite!

Pevač Aca Lukas ima četvoro dece, Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, a njegova najstarija ćerka je veoma uspešna i ne eksponira se u javnosti.

Miljana, naime, ima 29 godina i radi kao profesionalni šminker na televiziji.

Miljana se krajem maja 2018. godine porodila, kada je i naš folker postao deda jedne devojčice.

- Previše sam grešio u životu. Ali ko nije grešio?! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje dece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dete. Nisam bio pored te dece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smem da kažem da sam sada sa četvrtim detetom nadoknadio sve što sam propustio do sada. Moram da priznam da najviše volim Viktoriju, ona je moja mezimica. Ali to je zato što sam nju dobio sa 43 godine i tek tada sam shvatio šta znači biti otac i osetio srž očinstva - rekao je jednom prilikom Lukas za domaće medije.

A post shared by Miljana Vuksanović (@miljana.miljana)

Lukas je ćerku kupio stan i to na Karaburbi, kako je sama želela.

- Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mladi bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim - rekao je jednom prilikom Aca.

A post shared by Miljana Vuksanović (@miljana.miljana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.