OVO JE BAŠ BOLELO! Rasta BRUTALNO isprozivao Loku i Anu Štajdohar: Prevarantu i letnja balkon pevačice! (foto)

Izvor: Svet, 25.Jul.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BAŠ BOLELO! Rasta BRUTALNO isprozivao Loku i Anu Štajdohar: Prevarantu i letnja balkon pevačice! (foto)

Stefan Đurić Rasta objavio je na Instagramu dokument koji pokazuje da je Loka, sa kojim je reper imao obračun pre dva meseca, navodno lažirao lekarske nalaze da je imao teške povrede.


Dokument sudskog vestaka u kome pise da je Loka iscenirao ceo "napad", samo da bi izbegao svoje obaveze i sakrio svoj mafijaski sistem poslovanja. Na kraju istina uvek izadje na videlo …. Loka, taksista u pokusaju da postane voditelj i letnja balkon tribute pevacica iz njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << "emisije" mogu da se ispovracaju sebi u usta podrzavajuci prevaranta… mada vi ste svi isti …
A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Jul 24, 2017 at 11:01am PDT


Popularni muzičar ovo je dočekao kako bi se obračunao sa Lokom, voditeljem i vlasnikom kompanije MASCOM sa kojom Rasta ima spor oko autorskih vrata, ali i sa pevačicom Anom Štajdohar koja je podržala Loku i Rastu nazvala majmunčinom i nasilnikom.

“Dokument sudskog veštaka u kome piše da je Loka iscenirao ceo “napad”, samo da bi izbegao svoje obaveze i sakrio svoj mafijaški sistem poslovanja. Na kraju istina uvek izađe na videlo …. Loka, taksista u pokušaju da postane voditelj i letnja balkon tribute pevačica iz njegove “emisije” mogu da se ispovraćaju sebi u usta podržavajuci prevaranta… Mada, vi ste svi isti,” napisao je muž Ane Nikolić.

svet.rsATA IMAGES, SVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.