Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE NEŠTO DA KAŽE ZA DOROTEU! IDI POKRIJ SE! Gledaoci BRUTALNO izvređali Maju Marinković!

Maja Marinković i Dorotea Jovanović prvih nekoliko meseci Zadruge bile su najbolje drugarice. Prijateljstvo je ubrzo puklo a uvrede krenule da lete na sve strane. Rijaliti se odavno završio, ali kako se čini njihov sukob tek je počeo. Maja je prilikom gostovanja u emisiji Narod pita, iznela najgore moguće uvrede na Dorotein račun. Naime, rekla The post OVO ĆE NEŠTO DA KAŽE ZA DOROTEU! IDI POKRIJ SE! Gledaoci BRUTALNO izvređali Maju Marinković! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OPIJAO IH, TERAO DA SE SKIDAJU I RADE GNUSNE STVARI! ŽRTVA Lepog Miće otkrila SVE njegove MRAČNE TAJNE

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 18:26

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, opet je gostovao u emisiji “Zadruga – Narod pita” gde je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević komentarisao sve što se izdešavalo nakon završetak rijalitija. Jedna od meta njegovih sinoćnih napada bila je i Dorotea Jovanović, koja je podsetimo se,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.