OVAKO SE KATARINA I DARKO PRIPREMAJU ZA SLAVLJE: Procurili detalji pred svečanu ceremoniju, a ovo dirnulo sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:39

OVAKO SE KATARINA I DARKO PRIPREMAJU ZA SLAVLJE: Procurili detalji pred svečanu ceremoniju, a ovo dirnulo sve! (FOTO)

Danas je veliki dan za njih i njihove porodice!

Danas će se u Brestaču, rodnom mestu Darka Lazića, održati njegovo crkveno venčanje sa Katarinom Stojanović, kao i gala proslava, a kako je pevač nedavno izjavio, planira da ispoštuje sve običaje.

- Pravim pravu srpsku svadbu. Biće ispošćtovani svi naši običaji, to sam rekao i majci, želim sve da odradim kako treba i da ispoštujem Kaćinu porodicu - rekao je Lazić.

Mlada se za poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan pripremala na zanimljiv način. Katarina je sinoć na društvenoj mreži Instagram objavila snimak i pokazala da je prvi ples vežbala sa svojim ocem, što je dirnulo mnoge.

Mlada i mladoženja su se već probudili i krenuli sa pripremama, što su objavili na svojim društvenim mrežama.

Darko se uslikao kako pije kafu sa svojim prijateljem i tagovao Katarinu, dok su to isto uradile i njene prijateljice, koje su krenule kolima za Brestač.

- Kreće - napisao je Darko.

Podsetimo, mladina želja je bila da joj Petar Grašo peva tokom prvog plesa, a folker joj je ispunio tu želju. Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako prenose mediji, izdvojeno "malo bogatstvo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALA LORENA STIGLA BEZ MAME NA SVADBU - Darko Lazić sa ćerkom u Brestaču, prizor raznežio sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

Uživaju pred svečanu ceremoniju!..Pevač, Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini...Njih dvoje će se venčati u Darkovom rodnom mestu, Brestaču u hramu Svetog apostola Gavrila, a svadbeno veselje će se održati u restoranu u Pećincima...Darko je u jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BESNE MAŠINE NA SVADBI DARKA LAZIĆA Pevač u autu koji je kao SPEJS-ŠATL, a ispred kuće bilo više od MILION EVRA

Izvor: Blic, 30.Avg.2023

Pevač Darko Lazić danas će se oženiti svojom izabranicom Katarinom, a po nju je u Ugrinovce došao besnom mašinom koja liči na spejs-šatl.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.