OVAKO IZGLEDA ŽIVI LEŠ! Anđelina ima samo 34 KILA! Najnovije fotke ZGROZILE svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO IZGLEDA ŽIVI LEŠ! Anđelina ima samo 34 KILA! Najnovije fotke ZGROZILE svet (FOTO)

Jezivo!

Dok uveliko kolaju priče o anoreksiji popularne Anđe i glasina da je teška samo 34 kilograma, njen dolazak u Kambodžu na premijeru svog filma "First They Killed My Father" privuklo je zaista ogromnu pažnju svetskih medija.

Fotke koje su tom prilikom nastale enormno brzo su se proširile internetom i začas obišle planetu. Gotovo svi su bili šokirani izgledom nekada najlepše glumice i smatraju da odavno nema obline koje su je nekada krasile, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od komentara bio je i "Ovako izgleda živi leš".

Ipak, ima i onih koji misle da nikada bolje nije izgledala i da se uspešno oporavlja nakon teških životnih trenutaka koje je proživela zbog razvoda od Breda Pita.

Bilo kako bilo, Anđelinu i dalje prate tračevi o ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su prouzrokovani anoreksijom, a da li će glumica uspeti da se izbori sa problemima koji je prate, pokazaće vreme. A pogledajte kako ona izgleda!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.