OVAJ TAKMIČAR vanredno napušta Elitu večeras? Sve je spremno - Razlog odlaska poznat

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 21:40

OVAJ TAKMIČAR vanredno napušta "Elitu" večeras? Sve je spremno - Razlog odlaska poznat

Podne puno smeha i dobrog raspoloženja!
Nažalost, takmičari "Elite" često publiku znaju da iznenade samo nekim, ne tako lepim stvarima. Zbog njihove konstantne negative atmosfera u Beloj kući često je toliko napeta da nožem može da se iseče.
Iz tog razloga, svaki put kada se dešava iole nešto pozivitno, široki publikum koji verno prati ovaj rijaliti to pozdravi rečima hvale.
Popodne u pabu na imanju u Šimanovcima postalo je glavno mesto za "elitnu" stend-ap komediju kada su Aneli Ahmić, Anđelo Ranković, Stanislav Krofak i Lepi Mića odlučili da preuzmu kontrolu nad svojim cimerom, Božom Džonsom. Naizgled, dan kao i svaki drugi u "Eliti" pretvorilo se u pravu modnu reviju kada su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.