OVAJ PRIZOR SLAMA SRCA - Isplivala zajednička fotografija Petrućija sa njegovim pokojnim ocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 19:28

OVAJ PRIZOR SLAMA SRCA - Isplivala zajednička fotografija Petrućija sa njegovim pokojnim ocem

Bio je jako vezan za njega!

Marko Petrušević Petrući, aktuelni zadrugar i pevač redovno u Zadruzi priča o svom pokojnom ocu, pokojnom glumcu Branislavu Petruševiću Petrućiju, čiji nadimak nosi.

Kako svi već znaju, Perući je bio jako vezan za svog oca, a kada mu kažu da liči na njega to ga uvek nasmeje ali i rastuži.

Jedan od najpoznatijih Indeksovaca preminuo je u novembru 2019. godine, a Marko je nastavio da čuva uspomenu na njega i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lik i delo. Branislav je jedan od osnivača Indeksovaca koji su prvi put svoju predstavu izveli 2003. godine a odigrana je više od stotinu puta.

Na društvenim mrežama se pojavila zajednička fotografija Petrućija sa ocem.

Branislav Petrušević Petrući i Marko Petrušević Petrući pic.twitter.com/V0LE65Ka1U

— Silvana (@Silvana71376830) May 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.