OVAJ ODNOS JE BIO ČISTA LAŽ! Filip Car ustao i pod pritiskom priznao da je sve osmišljeno  za kamere

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 00:34

"OVAJ ODNOS JE BIO ČISTA LAŽ!" Filip Car ustao i pod pritiskom priznao da je sve osmišljeno za kamere

Razotkrio sve!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao odabir potrčaka Mateje Matijevića, a to su Sandra Rešić i Anđelo Ranković.

- Ja ću reći svoje mišljenje. Ne bih voleo da se naljute ni jedno ni drugo. Za mene je ova priča između njih dvoje, za ove dve godine, ova priča je fejk. Iznenadilo me je. Gledaj sada ovu situaciju. Karić vođa, izbor potrčaka, treba da ih podigne. Anđelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dalila se druže. Dalila govori Luksu da će biti ona i Filip, a Anđelo joj govori: "Pripremi se" - rekao je Car.

- Nisam to rekao, rekao sam da se pripremi jer će ići sa Carem...Naravno da nije problem da ja idem sa Sandrom, nego da mi neko odlučuje da li će se nešto desiti - ubacio se Anđelo.

- U tom momentu su u drugom druženju. Rekao sam da zavisi od mene da li ćemo se pomiriti. Znam ja sa kim je Dalila htela, a video sam i njegovu. Ja bih ustao i rekao: "Hvala Mateja, dao si mi priliku, da budemo nasamo". Najlepša moguća situacija. Tamo imaš priliku, da se bar gledaš. Njegova reakcija je pogrešna, a Rešićka kao retard koji se ponavlja - dodao je FIlip.

- Da li se sećaš osećaja kada si prvi put izabran sa Dalilom - pitao je Milan.

- Ja sam se mislio: "Joj, kad bi nas stavila", najrađe bi se smejao, srećan, a drugo sam pričao. Najsrećniji sam bio. Video sam suportne reakcije, njega u drugoj situaciji. Iščekivao je to, želeo je - odgovorio je Car.

- U pravu je Filip ovo što priča. Ti kažeš da bi ozvaničio vezu, a onda se bojiš da te neko gura u izolaciju - skočio je Karić.

Marko Đedović je skočio odmah zbog Anđelovih reči.

- Oboje su foliranti, ne mogu da ih trpim. Čoveku, koga neko šalje sa nekim u izolaciju, za koga čovek tvrdi da bi ušao u vezu, primarni osećaj mu je ljutnja prema Mateji. Sada imaju apsolutno pravo da pomisle da je odnos sa Rešićkom pranje od Dalile - rekao je Đedović.

Ja sam rekao da ne volim izolaciju...Nisam baš top, ali provodimo toliko vremena zajedno i lepo mi je. Pogrešno sam ja - rekao je Ranković.

- Saterani su u ćošak, ili da se poljube ili su foliranti, zato nisu srećni, ni on ni ona - dobacio je Dejan.

- I da je na kraju krajeva, bilo krupnije nešto sa Dalilom, imaš pravo da oprostiš - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Vreli snimak voditeljke Jutarnjeg RTS-a zapalio mušku maštu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.