OVAJ ČOVEK JE OTAC MINE VRBAŠKI: U krštenici NE NOSI njegovo prezime - godinama krila: On za mene NE POSTOJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 15:08

OVAJ ČOVEK JE OTAC MINE VRBAŠKI: U krštenici NE NOSI njegovo prezime - godinama krila: "On za mene NE POSTOJI!"

Kako je istakla, nije bio tu uz nju kada joj je bio najpotrebniji.

Rijaliti zvezda Mina Vrbaški bila je deo "Zadruge" od početka, a zatim se povukla sa malih ekrana.

Njen život i dalje interesuje javnost i mnogi se nadaju da će je videti među aktuelnim zadrugarima.

Mina je prošle godine istakla da se vraća školovanju i počela je da radi na jednoj klinici, te da ne planira više da ulazi u rijaliti.

Ono što takođe zanima javnost jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijaliti priče, ali se o njenom ocu slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, izvesni Nenad Pešut.

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa - pričala je Mina na početku prve sezone "Zadruge", a njena majka je rekla...

- Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime - kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.